Followers

Saturday, 31 December 2011

Suzie's Pavlova


Alhamdulillah...hari ni berjaya menyiapkan tiga biji Pavlova for my lovely customer...hehehe...TQVM to Niza yang menempah dua biji Pavlova sekaligus dan Naza dengan sebiji Pavlova for her sweet princess Aisyah and Safiyyah....harap2 semua suka menikmati Suzie's Pavlova...hihihi...


Pavlova kali ni aku masukkan 5 jenis fruits....anggur, buah naga, strawberry, kiwi dan mangga yang tak ada dalam gambar di atas...hehehe...


Kepada yang terliur menyaksikan keindahan Pavlova ni...buat apa biarkan air liur anda meleleh lama...jom tempah Suzie's Pavlova...hahaha...keenakan anda kebanggaan kami...gitewwww...slogan aku....hahaha... 



Ni aku masukkan gambar princess Naza iaitu Aisyah dan Safiyyah yang teruja nak potong Pavlova....hehehe...nanti boleh suruh mama tempah kat auntie lagi.....


Alhamdulillah...so far customer memberikan feedback yang positif.....InshaAllah...aku janjikan yang terbaik buat semua bakal pelanggan....yuk mari kita berPavlova....

 
Suzie's Pavlova ready to delivery


4 comments:

  1. Hi Suz, your pavlova was a hit at my birthday bash at Axis Residence yesterday. thanks a zillion for a lovely and super-delish pavlova. have a safe journey for your umrah and moga mendapat umrah yang mabrur...

    -Mazz

    ReplyDelete
  2. TQ Dear...terharu sangat dengan komen ni...TQVM for your doa..Alhamdulillah perjalanan umrah saya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  3. sis.... sy puas cari kt fb tapi tade.. boleh email saya ? babyboosweetlover@gmail.com
    sy nk tye ttg pavlova tu.
    nk buat tempahan mcm mna n price..
    tq

    ReplyDelete
  4. sis... mohon email saya secepatnya kalau boleh...
    urgent

    ReplyDelete