Followers

Friday, 20 January 2012

Mini Pavlova

Assalamualaikum semua...lamanya tak bersiaran....sibuk bebenor rasanya....sejak menceburkan diri ke alam Pavlova ni...makan pavlova, tidur pavlova, mandi pavlova....cuma kerja tetap kerja....kerja hakiki di pejabat tetap di utamakan...gitewww...inilah bakal pekerja cemerlang bulan ni....hahaha...tp boss tak nak calonkan pulak...dah lama ngidam sijil simpanan premium tu...hahaha...tak senonoh perangai...




Inilah first trial utk mini pavlova...Alhamdulillah cantik kejadiannya...basenyer lagi sedap dari base yg besar tu....sesapa maleh makan pavlova syer2...bolehlah menempah mini pavlova ni....




Harga utk mini pavlova without casing dgn casing berbeza...casing tu sesuai utk buat gift...manakala without casing tu...buat makan sendiri oklah...




11 comments:

  1. Hai.

    Terima tempahan untuk mini pavlova ye? Location kat mana?

    ReplyDelete
  2. location area Bangi & Putrajaya dear...boleh add page Suzie's Pavlova at FB...

    ReplyDelete
  3. Mini Pavlova RM3pcs min order 10pcs.

    ReplyDelete
  4. salam kak...nk tanye la sya nk try buat cmni die trs bakar dlm cup ke?

    ReplyDelete
  5. Aarrr...nak senang masukkan dalam plastik dan pipekan dalam paper cup...terus bakar....

    ReplyDelete
  6. ooo ye ke...lg senang cmtukn.tq so much ye kak ajr sya :p

    ReplyDelete
  7. salam kak suzie..sy pon nak try buat mini pavlova ni..dia bakat amik masa 1 jam gak ea?..then cup tu x terbakar ke?..

    ReplyDelete
  8. aww. sayangnya. saya nak order. for usahawan muda punya bisnes kat uitm melaka. :( ada kawan yang jual area melaka tak? yang u kenal?

    ReplyDelete
  9. saya nak order... email saya akuler85@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. How to order? I need this urgent. Email me justeapurple@yahoo.com

    ReplyDelete