Followers

Tuesday, 10 April 2012

Fancy Cookies


Assalamualaikum w.b.t  ...Selawat dan Salam buat Junjungan Besar Nabi Muhammad s.a.w, Para Nabi, Sahabat-Sahabat Nabi, Para Anbia dan Syuhada, semua Muslimim dan Muslimat yang masih hidup mahupun yang telah meninggal dunia....Ya Allah jauhkan aku daripada  perasaan riak dan takabur.....Kau kekalkanlah ilmuku dan Kau tambahkanlah rahmatMu Ya Allah....Biarlah pada pandanganku kerdil....tapi pada pandangan orang lain besar....

Sifat Allah yang keempat yang wajib kita ketahui ialah Mukhalafatu lil hawadits. Sifat Allah ini ertinya adalah Allah berbeza dengan ciptaanNya. Itulah keistimewaan dan Keagungan Allah swt.
Tidak ada sesuatu pun yang serupa dengan Dia, dan Dia-lah yang Maha Mendengar lagi Maha Melihat. “ (QS. Asy-Syura: 11)




Actually..... dah lama betul teringin nak buat fancy cookies ni....acuan dah lama beli tapi tak buat2....so bila dah ada aura nak buat...tak boleh tunggu-tunggu lagi...terus buat...asalnya nampak fancy cookies dalam FB Naza...nampak interesting sangat...so balik kerja terus godek2 kat dapur buat....resepi mudah dan simple....kerja lagi mudah sebab anak dara rajin membantu utk mendeko....hihihi...




Bagi yang berminat boleh tengok resepi ni...diambil dari My Resepi......http://www.myresipi.com/tags/cookies

1 comment:

  1. Salam kak..saya atiqah dr kajang.saya nk mintak jasa baik akak, boleh tak akak share resepi fancy cookies nie dgn saya??saya dah try cari dlm website akak bg tu, tp xjmpe.klu tak keberatan boleh tak akak emel kt saya resepi ni?ni emel add saya : atiqahalimi@yahoo.com .jasa baik akak sgt2 saya hargai..

    ReplyDelete