Followers

Monday, 23 April 2012

One Doh With Three Style..




Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera, di doakan agar kita semua sentiasa di bawah lembayung rahmat Allah...masa menaip entry ni..mata pun dah agak2 layu...lagi layu sbb tak tau lagi apa masalah menyebabkan tak boleh copy and paste ni....sian kat saya sbb entry list dah menunggu 2-3 menu dah ni...huhuhu....InsyaAllah harap problem ni dpt diselesaikan segera..bukan apa bila tak dpt copy paste so terpaksa taip satu2 balik resepi yg kita copy....lenguh jari..hihihih..







So..Maaf la tak dapat nak menaip panjang..esok pun kerja...so buat pengunjung blog ni...jom layan doh donut ni yang saya pelbagaikan....dari adunan asal doh saya jadikan sausage bread dan mini pizza buat breakfast smlm...Ntah angin kus2 mana terlebih rajin lak nak buat pelbagai style ni....





Untuk sausage bread dan mini pizza saya bakar manakala donut goreng dgn minyak penuh sprt biasa...
Jom layan....




Ok.....Selamat Menjamu Mata.....:)





No comments:

Post a Comment