Followers

Sunday, 27 May 2012

Food Deco For Kid

Assalamualaikum w.b.t...moga sahabat-sahabat handai semua senantiasa berada di bawah lembayung rahmat Allah hendaknya....Alhamdulillah.... kita masih diberi ruang oleh Allah untuk menghirup udara di muka bumi ni....lama tak bersiaran....dan agak berabuk blog ni....melayan karenah si kecik Razin...penat dibuatnya...baru tadi dia masukkan separuh botol makanan ikan dalam aquarium...sakit pinggang dibuatnya mencuci aquarium tu yg selalunya jadi kerja papa diaorang...semalam saya ada ternampak di wall fb...food deco for kid...jatuh hati pulak dibuatnya....tak caya tengok ni....cute sgtkan???













Memandangkan keterujaan dengan deco ni...saya pun mencubanya utk breakfast dan fruits....jom saksikan hasilnya...hihihi..




Selamat Menjamu Mata...

2 comments:

  1. comelnya...mesti budak2 sayang nak makan

    ReplyDelete
  2. mama dia yang sayang..bebudak laju jer makan..hihihi...

    ReplyDelete