Followers

Tuesday, 1 May 2012

Marble Sponge Cake


Assalamualaikum w.b.t....ingatkan entry kek ni dah masuk...sekali tengok rupanya masih fasa draft...hahaha....kebetulan  mmg dah beberapa hari tak jengah masuk blog ni...huhuhu...


 

Actually kek ni tak rancang pun nak buat...tapi masa terima order Pavlova dari customer...terpecah 2 biji telur tapi tercampur kuning telur..so guna telur yang lain...telur yang bercampur putih dan kuning aku buatkan sponge cake marble ni...hasilnya mabeless loba2..hahaha..gebus dan lembut skali...cedappp...satu hari je licin...kalau x sedap diaorg ni mau 2-3 hari baru habiskan kek mama dia buat ni...hihihi...




Jika ada yang berminat boleh masuk link ini...blog Cik Mat Gebu..resepi sponge vanilla cake...www.tiffinbiru.com ....Selamat Mencuba..



No comments:

Post a Comment