Followers

Saturday, 17 September 2016

Chocolate Cup Cake with Cream Caramel Topping

 
 
Assalamualaikum wbt....Syukur Alhamdulillah atas izinNya kita masih bernafas ke hari ini...mensyukuri segala nikmat yang tak terhingga daripada Yang Maha Agung....walau semalam bumi dibasahi hujan begitu juga hati umat Islam kerana kehilangan Tuan Guru Harun Din yang telah pergi mengadap Ilahi...semoga arwah ditempatkan dikalangan golongan para solihin.....Al Fatihah..
 
Alhamdulillah..hari ni Allah beri kesempatan menziarahi sahabat yang dah lama tak jumpa.....dari beliau melahirkan anak sulung berhajat nak jumpa....rupanya hari ini baru Allah perkenankan...sempena cuti 3 hari merangkap cuti Hari Malaysia...tergerak hati nak pergi menziarah dan disambut ikhlas oleh sahabatku Rosmalina...tak tau nak bawak apa sebagai buah tangan...buka gerobok so terus decide buat cup cake....
 
 
 
 
Sebelum sediakan breakfast....sediakan kek dulu...buat resepi simple2 jer..resepi dari blog ni jugak sebelum ni...Resepi kek coklat versi Ayu...senang main campak2 jer.....kebetulan whipping cream dan caramel masih berbaki sedikit...so make up kan sahaja....hehehe...
 
 
 
Semoga ukhwah antara kami terus terikat rapi....Allahumma Ameen...
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment